Her overnatter du i behagelige omgivelser i Skagen

Skagen er en absolutt favoritt for mange nordmenn og det er ikke uten grunn. Denne vakre og livlige byen byr på alt fra nydelig mat til små nisjebutikker. Her er liv og røre fra april til ut august og de tilreisende kommer både med båt, bil og sykkel. Danmark er kjent for sitt flate landskap som passer perfekt for den som vil oppleve landet på to hjul. Fra Hirtshals til Skagen er det knappe fem mil og sykkelturen strekker seg langs kysten hele veien. Dette er turen som passer perfekt for hele familien.

Når du tar turen til skagen kan du glede deg over flere flotte hotell hvor du kan overnatte. Hotellene ligger strategisk plassert midt i skagen og serverer deilige tradisjonelle danske retter. Her kan du glede deg over en behagelig atmosfære i flotte omgivelser. Vi har tatt en kikk på noen av hotellene du kan velge mellom når du skal oppleve denne populære danske kystbyen.

Brøndums Hotell

Hos Brøndums Hotell ble hovedhuset etablert allerede i 1874 og er innredet i en historisk stil. Dette hotellet er svært populært for besøkende fra hele verden og du kommer garantert til å trives.

Dette fantastiske hotellet ligger kun 3 minutter fra den populære stranden og rett ved Skagen Museum og jernbanestasjonen. Her ligger du tett på alt av attraksjoner og opplevelser og kommer til å gi deg deilige dager i Skagen.

Hotellet serverer tradisjonelle danske retter både i restauranten og i hagen. Her kan du nyte deilig mat og virkelig kjenne på at du har noen etterlengtede feriedager.

Alle rommene er lyse og behagelig innredet og gir den gode følelsen som danske badehotell er så kjent for. Alle rommene ligger i sidebygningen eller i hovedhuset til hotellet og sørger for gode og avslappende dager i deilige omgivelser.

Her kan du ser mer av Brøndums Hotell og bestille rom.

Hotell Marie

Dette nydelige hotellet ligger strategisk plassert kun fem-seks minutter fra den populære stranden. Hotell Marie er et vakkert lite hotell med en gjennomgående koselig atmosfære. Møbler og design følger en rød tråd fra resepsjonen til hotellrommene.

Her finner du en koselig uteplass hvor du kan slappe av på en varm dag. Her serveres morgenmat som er godt likt av alle besøkende. Middag spiser du i Skagen sentrum eller du kan bestille rom som har en liten kjøkkenplass om du heller ønsker det.

Noen av hotellrommene har egen balkong så om det er viktig for deg så sørger du for å  bestille rom med balkong før du ankommer. Hotellet har også en egen bar hvor du kan nyte noe godt i glasset.

Her kan du se mer av Hotell Marie og bestille rom.

Skagen Hotell

Skagen hotell er et vakkert hotell som ligger strategisk plassert med korte avstander til både serverdigheter og stranden. Hotellet har koselig uteplass hvor du kan slappe av etter en lang dag og spise middagen din om du ønsker det.

Skagen hotell har en flott restaurant innredet i et koselig og trendy design. Her kan du nyte fem retters servering sammen med en nøye utvalgt vinmeny.

Dette hotellet i skagen er kjent for sin praktfulle frokostbuffet og enestående middager. Med lokale råvarer serveres det nordisk frokost, lunsj og middag med en smakfull vri.

Alle rommene er maritimt innredet med en liten sittegruppe og eget bad. Her finner du roen mellom slagene i behagelige senger.

Her kan du se nærmere på Skagen Hotell og bestille rom.

De to siste helgene i august er det stor tilstrømning av besøkende til nettop Skagen. Da ankommer både båtfolket og sykkeleturistene i hopetall for å markere at sommeren er over  for denne gang. Dette er flott avslutning på årets sesong og er definitivt verdt å få med seg. Det er ikke uten grunn at mange elsker å være Norsk i Danmark.

Er du en av mange som gleder deg til sesongen starter igjen kan det være greit å vite at allerede fra april så gjør denne populære byen seg klar til å ta i mot besøkende fra fjern og nær.

God tur!

 

 

Relaterte artikler

Her får du Norges beste hotellfrokost

Dagens viktigste måltid er for mange nettopp frokosten og når vi overnatter på hotell er selveste frokostbuffeten det mange av oss ser frem til....

De beste hotellene i eksklusive Marbella

Marbella er en av Spanias mest glamorøse og populære feriedestinasjoner. Denne luksuriøse byen, som ligger ved Costa del Sols vakre kystlinje, tiltrekker seg besøkende...

Norske fyr du bør besøke

Fyr har en lang og viktig historie i Norge. I tidligere tider ble skipene navigert ved hjelp av stjerner og andre landemerker, men på...