Opplev Princess Island i Istanbul med en privat yacht

Istanbul er en av Europas mest spennende byer å besøke. Istanbul er som tatt ut fra et eventyr med yrende folkeliv, dufter og matopplevelser du aldri har opplevd maken til. Med en privat yacht blir du ivaretatt fra morgen til kveld med egne ansatte som sørger for at du har alt du trenger. Dette er en luksuriøs opplevelse du aldri kommer til å glemme. Å se Istanbull fra dekket på en vakker yacht vil gi deg et helt annet inntrykk av byen. Her kan du spise et nydelig måltid mens du ser Istanbul gjøre seg klar for kvelden. I vakker solnedgang blir hele opplevelsen garantert fullendt.

Istanbul har flere vakre strender som fortjener et besøk og et av de vakreste og mest besøkte områdene er Princess Island. Princess Island består av ni øyer ved den asiatiske kysten i Istanbul, i Marmara havet. Du kan besøke øyene og utforske dem til fots eller yachten sørger for å finne den beste plassen for sol og bad. Øyene er som resten av Istanbul, full av historie og huser en mengde med historiske bygg.

Vil du se innsiden av Istanbuls vakreste og mest ærverdige hotell bør ta en kikk her.

Her kan du få et overblikk over hva du bør se når du besøker Princess Island og hva du bør sørge for å oppleve.

Leier du en yacht istedenfor å bruke den offentlige båt-transporten så er du sikret den aller beste opplevelsen. Crewet og kapteinen vil sørge for at du får se det aller beste av øyene og du kan nyte turen ut på soldekk med en cocktail i hånden. Fra fastland til Princess Island må du regne med en båt-tur på rundt en og en halv time, men med krystall klart vann og deilige temperaturer er dette bare ren nytelse fra start til slutt.

Oppleve Princess Island

Princess Island 1

Princess Island er et populært reisemål for både turister og lokale. Her kan du bade i de små badevikene eller hygge deg med en piknik i vakre omgivelser. Når du ankommer øyriket kan du velge hvilke øyer du vil besøke og kapteinen sørger for å ta deg fra øy til øy så du kan oppleve så mye som mulig av dette unike området langt fra fastlandet.

Opplev øyene

Princess Island har flere resturanter, kaféer og museum og du kan bruke en hel dag å spasere rundt og oppleve øya om du ønsker det. Tar du turen ut til øyene i en eksklusiv yacht vil den ankre opp i en av de vakre vikene og du vil få en nydelig dag i unike omgivelser.

Gammel historie

Øyene har fått navnet sitt etter at den royale prinsessen og impereren ble satt i eksil på dette vakre området. Etter at dampbåtene så dagens lys i det 19.århundre ble øyene svært populære blant de rike og berømte. Princess Island opplevde både bosetting og bygging av feriehus og flere områder av øyene er bebodd hele året også den dag i dag.

Dette må du betale

Princess Island 2

En dag med yacht vil vare i rundt 9 timer og alt du har behov for i løpet av dagen er inkludert. Du kan spise på båten, eller du kan velge å prøve maten på en av øyene. Når dagen er over blir du tatt med tilbake til Istanbul og ser byen fra sin aller vakreste side.

Prisen du betaler for en dag i en yacht inkluderer både kapteinen, crewet, mat og drikke, og ligger på rundt 7000 kroner. Velger du å spise på øyene må du regne med å betale det selv.

En dag i en yacht vil gi deg en fantastisk avslappende dag som er noe helt annet enn det hektiske livet du vil oppleve i Istanbul.

Istanbul har en mengde med unike hoteller og her finner de beste prisene på overnatting.

God tur!

 

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...