Praha- Luksus og opplevelser til gode priser

Praha er hovedstaden i Tsjekkia og er kjent for sin vakre arkitektur, kultur og shopping. Noe av det første du legger merke til når du tar turen til Praha er byens imponerende arkitektur. Byen er full av vakre bygninger, kirker og slott hvor Praha slottet er et av de største slottene i verden. Her kan du tilbringe mange timer og bare beundret slottets imponerende strukturer og vakre hager. For å få mest mulig ut av opplevelsen bør du sørge for en guidet tur.

En annen fantastisk opplevelse i Praha er et besøk på Karlsbroen. Dette er en av de mest kjente turistattraksjonene i byen og strekker seg over elven Vltava. Broen er kjent for sine vakre statuer og arkitektur, og det er et flott sted å gå en tur og nyte utsikten over byen. Det kan bli veldig travelt på dagtid, så det anbefales å besøke broen tidlig på morgenen eller sent på kvelden.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Praha.

Kulinariske opplevelser i Praha

Maten i Praha er en fantastisk opplevelse. Tsjekkisk mat er kjent for sin rike smak og store porsjoner. Her bør du prøve tradisjonelle tsjekkiske retter som svinekjøtt med surkål og dumplings, gulasj og desserter som palatschinken (pannekaker) og strudel.

Yrende natteliv

Praha er kjent for sitt pulserende natteliv. Byen har et stort utvalg av barer, klubber og puber, og det er et flott sted å oppleve en natt ute på byen. Et besøk i byen på kveldstid er en flott måte å oppleve den lokale kulturen og atmosfæren i Praha. Meld deg på en pub til pub runde så får du oppleve alle de beste utestedene.

Besøk muséer, gallerier og operahuset

Byen har mange museer og gallerier som er verdt et besøk som blant annet Nasjonalgalleriet og Det jødiske museet i Praha. Du burde også sørge for å oppleve det beste av Mozarts operamusikk, fremført av musikere fra det prestisjetunge tsjekkiske operahuset. I tillegg til en musikalsk opplevelse vil du også få servert en unik tre-retters middag.

Gamlebyen

Ta en tur til gamlebyen i Praha som er full av historiske bygninger og monumenter. Her finner du også det berømte astronomiske uret, som er en av de eldste i verden og viser flere astronomiske funksjoner i tillegg til klokkeslettet.

Besøk det historiske og jødiske kvarteret

Det jødiske kvarteret har en lang og smertefull historie og er verdt et besøk enten du er historieinterressert eller ei. Her kan du besøke synagoger, museer og gravplasser som vitner om jødisk liv i Praha. Det jødiske museet har en stor samling av gjenstander som dokumenterer historien til Prahas jødiske befolkning.

Båttur på elven

Sørg for å ta en kveldstur med båtcruise på elven Vltava. Dette vil gi deg en unik utsikt over byen fra vannet, og det er en flott måte å slappe av og nyte en annen side av Praha på. Her serveres også en deilig buffet, så dette vil garantert være en utrolig opplevelse.

Shopping

Praha er en rimelig by å besøke sammenlignet med andre europeiske hovedsteder. Her kan du shoppe i kjente og lokale butikker til gode priser. Tsjekkia er et populært reisemål hvor både overnatting, mat og transport er relativt rimelig sammenlignet med steder som London eller Paris. Dette gjør Praha til et flott reisemål alle som ønsker gode opplevelser uten å tømme lommeboken.

Praha en fantastisk by med opplevelser som kan glede de fleste. Byens vakre arkitektur, fantastiske mat, pulserende natteliv og store shoppingmuligheter gjør den til en flott destinasjon for alle som ønsker å oppleve en europeisk by full av sjarm og karakter.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Praha.

God tur!

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...