10 beste hotell i København

København er hovedstaden i Danmark og er, uten tvil, et populært reisemål for turister fra hele verden. København er en vakker by med en mengde med opplevelser og fantastiske hotell. Danmark og København er kjent for sitt fantastiske kjøkken og unike shopping muligheter. Byen er faktisk kjent for å være en motemetropol og er med på å sette standarden for nye moter år etter år. Her finner du moteriktige og koselige butikker, så sørg for at du kan ha med ekstra bagasje hjem.

København har en mengde med fantastiske restauranter hvor flere også er med i Michelinguiden. Byen passer perfekt for deg som liker å spasere og ta innover deg inntrykk fra både mennesker og bygninger. Gled deg til noen fine dager i København og  gjerne turen på våren.

Her finner du de beste prisene på flyreise til København.

Copenhagen Marriott Hotel

Copenhagen Marriott Hotel ligger i hjertet av København med perfekt beliggenhet til det meste. Hotellet har over 400 rom og suiter som er utstyrt med moderne fasiliteter og utsikt over byen eller havnen. Hotellet har også en restaurant, en bar og et treningssenter.

Her kan du se nærmere på Copenhagen Marriott Hotel.

Nimb Hotel

Dette hotellet ligger midt i København og tilbyr noen av de mest luksuriøse og elegante rommene i byen. Med 17 rom og suiter, samt fem restauranter og flere barer, er Nimb Hotel det perfekte valget for deg som ønsker en eksklusiv opplevelse. Hotellet ligger også vegg i vegg med Tivoli i København, som gjør det til et flott valg for familier.

Her kan du se nærmere på dette flotte hotellet.

Hotel Sanders

Dette luksuriøse boutique hotellet ligger i en historisk bygning i sentrum av København og har en elegant og koselig atmosfære. Hotellet har 54 rom og suiter, en Michelin-stjerne restaurant og en elegant bar som serverer klassiske cocktails og live musikk.

Her kan du se nærmere på Hotel Sanders.

AC Hotel Bella Sky Copenhagen

Dette moderne hotellet ligger nær København lufthavn og har en unik arkitektur med to tårn som er koblet sammen av en gangbro. Hotellet har over 800 rom og suiter med fasiliteter som spa, treningssenter og en takterrasse med utsikt over byen.

Her kan du se nærmere på dette hotellet. 

Hotel Kong Arthur

Dette boutique hotellet ligger i hjertet av København og har en avslappet atmosfære med en moderne nordisk stil. Hotellet har 155 rom og suiter med en restaurant som fokuserer på lokale råvarer. Her kan du også nye en avslappende stund i den vakre spa avdelingen.

Her kan du se nærmere på Hotel Kong Arthur.

The Square

Dette hotellet ligger plassert midt i København og vil sørge for en stilfull og moderne opplevelse. The Square kan skilte med noen av de største og mest elegante rommene i byen og er et flott valg for reisende som ønsker å bo på et moderne og elegant hotell.

Her kan du se nærmere på dette hotellet.

71 Nyhavn

Dette hotellet ligger i det sjarmerende nabolaget Nyhavn i København og tilbyr en unik og autentisk opplevelse. Hotellet har noen av de mest sjarmerende og elegante rommene i byen og er det perfekte valget for deg som ønsker å bo i et av Københavns mest historiske området.

Her kan du se nærmere på dette flotte hotellet. 

Hotel Wakeup Copenhagen

Hotel Wakeup ligger plassert i sentrum av København og tilbyr en rimelig og moderne opplevelse. Selv om dette hotellet tilbyr rimelig overnatting får du både stilfulle og funksjonelle rom. Wakeup Copenhagen det perfekte valget for deg som ønsker å bo på et moderne hotell uten å tømme lommeboken.

Her kan du se nærmere på dette praktiske og moderne hotellet. 

Hotel Alexandra

Dette hotellet ligger også i sentrum av byen og tilbyr en unik opplevelse for deg som elsker dansk design. Her er alle rommene innredet med møbler fra noen av de mest ikoniske danske designerne fra 60 og 70-tallet. Hotel Alexandra et flott valg for deg som ønsker å oppleve dansk design på sitt beste samtidig som du har kort avstand til alt du vil oppleve.

Her kan du se nærmere på Hotel Alexandra.

Radisson Collection Royal Hotel

Dette hotellet ligger sentralt plassert i sentrum av København og har en imponerende historie. Hotellet har noen av de mest luksuriøse rommene i byen og er et av de mest ikoniske hotellene i København. Hotellet ble bygget på 60-tallet og vil sørge for en fantastisk opplevelse. Her finner du også en imponerende samling av dansk modernistisk kunst som gjør oppholdet enda mer innholdsrikt.

Her kan du se nærmere på dette Radisson hotellet. 

Uansett hva slags opplevelse du ønsker å ha i København vil du garantert finne et hotell som passer for deg. Her finnes hotell for deg som foretrekker luksus og eksklusivitet eller hotell i moderne og trendy design. København er en flott destinasjon for både en lengre ferie eller en langhelg.

Her finner du de beste prisene på flyreise til København.

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...