Hit reiser du på guttetur

Alle trenger en ferie i blandt og noen ganger kan det passe perfekt med en guttetur. En tur hvor dere kan utforske spennende byer, kultur og nattelivet. Vi har funnet fire destinasjoner som virkelig fortjener et besøk og som har en mengde med moro å by på. Enten dere skal på tur en helg eller én uke så passer disse reisemålene perfekt for alle som trenger en pause i hverdagen.

Lite er mer moro enn når hele gjengen kan samles for ferie og opplevelser. Skal man først på tur kan det være en idé og sørge for at dere reiser et sted hvor dere kan oppleve litt av alt.

Barcelona

Barcelona er det perfekte stedet å reise både på guttetur eller med kjæresten. Her kan du oppleve kjente fotballag, nydelige strender, tapas, flott arkitektur, museer og et spennende uteliv. Har du først vært i Barcelona vil du garantert reise tilbake. Barelona kan du oppleve til fots og det gir deg muligheten til å se alt det byen har å by på. Du kan også få en oversikt over byen med en sightesseng buss eller rett og slett ta en taxi.

Du kan fint reise til Barcelona hele året, men for oss nordboere er byen et populært resisemål vår og høst. Sommeren kan fort bli varm og om du ikke er så glad i å ligge på stranden og ta avkjølende bad kan det bli i det varmeste laget for mange.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Barcelona.

Manchester

Om man er fotballinteressert eller ikke så er dette turen alle kommer til å elske. Her kan du  overvære en spennende kamp på Old Trafford, oppleve ekte stemning på en av de mange pubene og vær en del av den sagnomsuste kulturen. Selv om fotball står i høysetet i denne anerkjente byen så har faktisk Manchester mer å by på.

Manchester er en gammel industriby og har en mengde med bygninger som kan skilte med lang og unik historie. Her finner du flere spennende museer som fotball museet og et anerkjent krigsmuseum. Er du mer i det tørste hjørnet bør dere ta turen innom sprit destilleriet som er en veldig populær attraksjon.

Her finner du de best prisene på flyreise til Manchester.

Dublin

Irske puber er viden kjent og du vil finne de aller beste i Dublin. I tillegg til det utrolige pub-livet er byen pakket med både historie og kultur. Her kan dere delta på en ølsmaking og bryggeritur eller besøke Jameson Distellery og smake ekte whisky og få en skikkelig innføring i whiskyens fremstilling og historie.

Dublin har også en vikingby hvor du kan ta pub til pub runden og oppleve live musikk og fantastisk stemning.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Dublin. 

København

København er en av de mest populære storbyene i Skandinavia og har mengder med moro by på. Her kan du spise et fantastisk måltid på en av Michelin restaurantene og du kan bo på på alt fra enkle til eksklusive hoteller. Når turen først går til København bør dere sørge for å besøke Nyhavn.

Dette gamle omårdet var i sin tid kjent som et svært belastet område, mens det i dag er et av de mest innholdsrike og trendy stedene i København. Her finner du unike hoteller, restauranter og et yrende natteliv, perfekt for en guttegjeng på tur.

Her finner du de beste prisene på flyreise til København. 

God tur!

 

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...