Hit reiser du på guttetur

Alle trenger en ferie i blandt og noen ganger kan det passe perfekt med en guttetur. En tur hvor dere kan utforske spennende byer, kultur og nattelivet. Vi har funnet fire destinasjoner som virkelig fortjener et besøk og som har en mengde med moro å by på. Enten dere skal på tur en helg eller én uke så passer disse reisemålene perfekt for alle som trenger en pause i hverdagen.

Lite er mer moro enn når hele gjengen kan samles for ferie og opplevelser. Skal man først på tur kan det være en idé og sørge for at dere reiser et sted hvor dere kan oppleve litt av alt.

Barcelona

Barcelona er det perfekte stedet å reise både på guttetur eller med kjæresten. Her kan du oppleve kjente fotballag, nydelige strender, tapas, flott arkitektur, museer og et spennende uteliv. Har du først vært i Barcelona vil du garantert reise tilbake. Barelona kan du oppleve til fots og det gir deg muligheten til å se alt det byen har å by på. Du kan også få en oversikt over byen med en sightesseng buss eller rett og slett ta en taxi.

Du kan fint reise til Barcelona hele året, men for oss nordboere er byen et populært resisemål vår og høst. Sommeren kan fort bli varm og om du ikke er så glad i å ligge på stranden og ta avkjølende bad kan det bli i det varmeste laget for mange.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Barcelona.

Manchester

Om man er fotballinteressert eller ikke så er dette turen alle kommer til å elske. Her kan du  overvære en spennende kamp på Old Trafford, oppleve ekte stemning på en av de mange pubene og vær en del av den sagnomsuste kulturen. Selv om fotball står i høysetet i denne anerkjente byen så har faktisk Manchester mer å by på.

Manchester er en gammel industriby og har en mengde med bygninger som kan skilte med lang og unik historie. Her finner du flere spennende museer som fotball museet og et anerkjent krigsmuseum. Er du mer i det tørste hjørnet bør dere ta turen innom sprit destilleriet som er en veldig populær attraksjon.

Her finner du de best prisene på flyreise til Manchester.

Dublin

Irske puber er viden kjent og du vil finne de aller beste i Dublin. I tillegg til det utrolige pub-livet er byen pakket med både historie og kultur. Her kan dere delta på en ølsmaking og bryggeritur eller besøke Jameson Distellery og smake ekte whisky og få en skikkelig innføring i whiskyens fremstilling og historie.

Dublin har også en vikingby hvor du kan ta pub til pub runden og oppleve live musikk og fantastisk stemning.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Dublin. 

København

København er en av de mest populære storbyene i Skandinavia og har mengder med moro by på. Her kan du spise et fantastisk måltid på en av Michelin restaurantene og du kan bo på på alt fra enkle til eksklusive hoteller. Når turen først går til København bør dere sørge for å besøke Nyhavn.

Dette gamle omårdet var i sin tid kjent som et svært belastet område, mens det i dag er et av de mest innholdsrike og trendy stedene i København. Her finner du unike hoteller, restauranter og et yrende natteliv, perfekt for en guttegjeng på tur.

Her finner du de beste prisene på flyreise til København. 

God tur!

 

Relaterte artikler

Her finner du de beste opplevelsene i Wien

Wien er hovedstaden i Østerrike og har en mengde med attraksjoner å by på. Byen er full av kultur og unik arkitektur, samt flotte...

Her finner du de flotteste hotellene i Moss

Moss, en kjent kystby i Østfold som ligger kun 6 mil fra Oslo har blitt mer og mer populær med årene. Denne byen er...

Beste barnevennlige hotell på Gran Canaria

Gran Canaria, en av Kanariøyene, er en fantastisk destinasjon for familieferier med sitt herlige klima, vakre strender og et utvalg av aktiviteter som passer...