Oppleve London? Her finner du de 10 beste hotellene

London er en av Europas mest besøkte byer og det er ikke uten grunn. Her finner du flotte og eksklusive hoteller og en mengde med opplevelser og attraksjoner som er verdt å få med seg. En tur til London er perfekt som er weekend reise fylt med shopping, afternoon-tea, kulinariske opplevelser og ikke minst musicals. Er du i London for første gang bør du sørge for å ta en tur til Buckingham Palaca og se på når det er vaktskifte hos slottsvaktene. London er også en perfekt by å oppleve til fots og ta gjerne turen langs South Bank og nyt utsikten over den berømte elven, the Thames.

Når du reiser til London er det nesten obligatorisk å sørge for å besøke en av de mange puben som serverer småretter og en ekte «pint». Er du glad i kultur og historie kan du besøke et av de mange museene. Du kan heller ikke reise til London uten å ha tatt en tur innom et av de sagnomsuste kjøpesentrene som Harrods eller Selfridges og handlegatene i Oxford Street og Camden Market.

I London finnes det en mengde med flotte hoteller å velge mellom og vi har tatt en kikk på de 10 flotteste hotellene som du bør ta en kikk på når du skal ha noen opplevelsesrike dager i denne flotte byen.

The Ritz London

The Ritz i London er et fem-stjerners hotell som ligger plassert midt i sentrum av denne populære byen. Hotellet er spesielt kjent for sin luksuriøse innredning, utsøkte service og tradisjonelle engelske stil. The Ritz har en rekke rom og suiter, alle med høy komfort og elegant innredning i delikate farger med lysekroner og luksuriøse ildsted.

Her kan du glede deg over en rekke fasiliteter som et velutstyrt treningssenter, et spa med full service og en elegant Michelin restaurant. Her nyter du smakfulle måltider i verdensklasse i tillegg til hotelles verdens kjente afternoon tea som virkelig er verdt å få med seg.

The Ritz i London er også kjent for sine høytidelige arrangementer og er en drøm av et hotell som du garantert kommer til å trives på.

The Savoy

Hotell Savoy i London er et luksushotell beliggende i hjertet av London. Det ble etablert i 1889 og er et av de eldste og mest berømte hotellene i byen. Hotellet har elegante rom og suiter med flere spisemuligheter i tillegg til et treningssenter og spa.

Savoy har en viktig historiske betydning og har vært vertskap for mange berømte gjester som ulike kongelige, politikere og kjendiser. Savoy anses som et landemerke i London og er et populært hotell for mange besøkende. Her anses selve hotellet som en opplevelse i seg selv og er vell verdt besøket.

The Dorchester

The Dorchester Hotel i London har vært en del av byens hotell-landskap siden det åpnet i dørene i 1931. Siden den gang har det blitt besøkt av mange tilreisende, også mange berømte personer. Hotellet ligger i hjertet av Mayfair som er et av Londons mest eksklusive områder. Hotellet er omgitt av mange av byens viktigste attraksjoner som Buckingham Palace, Oxford Street og Hyde Park.

The Dorchester Hotel Kan skilte med en restaurant som er kronet med en stjerne i den berømte Michelinguiden. Hotellet har eget hageanlegg på den vakre terrassen og byr på hotellrom i nydelig boutique stil.

Her finner du også et eksklusivt spa hvor lysekronen er laget med vakre perler fra Sør-stillehavet. Her ingenting overlatt til tilfeldighetene og du kommer til å stortrives hvert minutt.

The Dorchester Hotel i London et av de mest prestisjetunge og eksklusive hotellene i byen og er et populært valg for de som ønsker en opplevelse av luksus og komfort.

The Connaught

The Connaught Hotel i London er en luksuriøs 5-stjerners hotell beliggende i hjertet av Mayfair. Det har 160 gjesterom og suiter, tre restauranter, en bar og en elegant spa. Hotellet har en lang historie og en tradisjonell britisk atmosfære som tilbyr høy kvalitet til sine gjester.

The Connaught Hotel har vært en del av London-landskapet siden det åpnet dørene i 1815, og er en foretrukket destinasjon for mange reisende. Hotellets interiør er designet av renommerte designere og har en elegant atmosfære. Her finner du en perfekt blanding av tradisjonelle og moderne detaljer.

Hotellet tilbyr et døgnåpent treningsstudio, innendørs svømmebasseng og et spa med en rekke behandlinger og massasjer. Hotellets tre restauranter serverer en rekke kulinariske opplevelser, fra en uformell lunsj til en formell middag.

The Connaught Hotel ligger perfekt plassert i hjertet av Mayfair med enkel tilgang til mange av Londons mest kjente attraksjoner, shoppingområder og nattklubber. Hotellet er også kjent for sin høye standard på service som alltid er tilgjengelig.

Claridge’s

Claridge’s Hotel i London er et luksuriøst 5-stjerners hotell med sentrumsnær beliggenhet i hjertet av Mayfair. Det har 296 gjesterom og suiter, to restauranter, en bar og en elegant lounge. Hotellet har en lang historie med en stor tradisjon for luksus og tilbyr tjenester av høyeste kvalitet til sine gjester.

Interiøret på Claridge’s Hotel er en blanding av tradisjonell britisk stil og moderne komfort  og er virkelig vakkert. Her finner du også treningsstudio, spa og en privat bar.

Restaurantene på Claridge’s serverer en rekke kulinariske måltider, fra en enkel lunsj til en formell middag. Hotellets beliggenhet sørger for kort avstand til  mange av Londons mest kjente attraksjoner.

Claridge’s Hotel er en av Londons mest ikoniske hoteller og gir en uforglemmelig opplevelse av luksus og tradisjon.

The Mandarin Oriental

The Mandarin Oriental Hotel i London er et luksuriøst 5-stjerners hotell og ligger i Knightsbridge. Det har 199 gjesterom og suiter, tre restauranter, en bar og et fullt utstyrt spa. Hotellet har en elegant atmosfære med unike detaljer i alle rom.

Interiøret på The Mandarin Oriental Hotel er designet med særlig oppmerksomhet på detaljer og gir en opplevelse av avslapning og velvære. Hotellet har også en rekke fritidsfasiliteter som treningsstudio, svømmebasseng og et stort utvalg av behandlinger og massasjer i spaet.

Restaurantene på The Mandarin Oriental serverer en rekke fantastiske retter og byr på både lunsj og middag.

The Mandarin Oriental Hotel er kjent for sin høye standard og luksuriøse komfort. Her får du hjelp til at du har behov for av dedikerte og profesjonelle medarbeidere slik at du får den beste opplevelsen.

The Berkeley

The Berkeley Hotel i London er et luksuriøst 5-stjerners hotell beliggende i hjertet av sentrum. Det har 181 gjesterom og suiter, tre restauranter, en bar og en flott velværeavdeling.

Interiøret på The Berkeley Hotel sørger for en luksuriøs atmosfære med flotte detaljer gjennom hele hotellet. Hotellet byr på et eget treningsstudio og svømmebasseng, i tillegg til en mengde med behandlinger i det flotte spaet.

The Berkeley hotell har en av byens beste restauranter og du både nyte en bedre lunsj og middag på stedet. Hotellets beliggenhet sørger for korte avstander til det meste av det du vil oppleve i byen.

The Lanesborough

The Lanesborough Hotel i London er et luksuriøst 5-stjerners hotell beliggende ved Hyde Park Corner. Det har 93 gjesterom og suiter, en restaurant, en bar og et eget spa for hotelles gjester. Hotellet er innredet med unike møbler som gir en elegant atmosfære i alle rom.

Hotellet har et velutstyrt treningsstudio og svømmebasseng med et spa som sørger for lave skuldre og gjenvunnet energi.

Restauranten på The Lanesborough serverer høykvalitets mat og drikke og har en formell atmosfære. Hotellets beliggenhet ved Hyde Park gir deg de beste forutsetninger når du skal oppleve Londons attraksjoner.

Hotellet sørger for den beste opplevelsen fra du ankommer til du reiser og du kommer garantert aldri til å mangle noe under oppholdet.

The Langham, London

The Langham Hotel i London er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger i hjertet av berømte West End. Det har 396 gjesterom og suiter, tre restauranter, en bar og en vakker velværeavdeling.

Her kan du starte dagen mens byen våkner til liv med en treningsøkt i treningssenteret eller ta en svømmetur i bassenget. Du kan også gi deg selv litt velfortjent egenpleie i hotellets spa.

Hotellet har egen restaurant – The Langham og her serveres det både lunsj og middag i flotte lokaler. Hotellets beliggenhet i West End gir deg korte avstander til alt du vil oppleve mens du er i London.

The Four Seasons Hotel London at Park Lane

The Four Seasons Hotel London  er et luksuriøst 5-stjerners hotell som ligger ved Hyde Park. Det har 206 gjesterom og suiter, en restaurant, en bar og et spa. Hotellet er elegant med en unik og eksklusiv atmosfære.

The Four Seasons Hotel har en vakker hage hvor du kan nyte en bedre middag eller bare starte dagen i fred og ro. Hotellet har treningsrom, svømmebasseng og et spa som sørger for den beste opplevelsen under oppholdet.

I restauranten på The Four Seasons Hotel får du servert retter av høyeste kvalitet med nøye utvalgte viner og annen drikke. Restauranten har en formell atmosfære så husk å kle deg pent.

Hotellet ligger plassert med korte avstander til alt du bør oppleve mens du er i London og hotellet er behjelpelig med transport hvis du har behov for det.

Dette er bare noen av de mange fantastiske hotellene som finnes i London. Det finnes en mengde med overnattingsmuligheter som du kan velge mellom og du kan være helt trygg på at du finner noe som passer for deg.

Her finner du de beste prisene på hotellovernatting i London.

Lykke til og god tur til London.

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...