Slik bor du ved Londons mest eksklusive hotell

Hotell Savoy i London er et luksuriøst fem-stjerners hotell som ligger midt i hjertet av West End. Det så dagens lys allerede i 1889 og har huset alt fra kjendiser og kongelige til politikere i over ett århundre. Hotell Savoy er kanskje det mest populære og mest sagnomsuste hotellet i hele London. Hotellet har hatt flere sendinger på tv med artige scener med alt som skjer på innsiden av hotellet og i kulissene. Det er mye som må på plass for at Londons mest eksklusive hotell har alt på plass til enhver tid.

Hotell Savoy i London er kjent for sin elegante arkitektur og historie. Det er designet av arkitektene Thomas Edward Collcutt og J. MacKenzie. Hotellet har, siden åpningen i 1889, tronet på toppen av elegante hotell i denne populære storbyen. Hotellet blir ansett som et verdens mest eksklusive hotell og bare lysekronen på hotellet koster 1 million pund.

Hotel Savoy var det første luksushotellet i London og kunne skilte med elektronisk belysning i hele hotellet samt alltid kaldt og varmt vann i kranene, noe som overhodet ikke var vanlig kost i 1889.

Her kan du bestille rom på Hotel Savoy i London.

På innsiden av Londons mest eksklusive hotell

Hotell Savoy er også kjent for sin rolle i kulturen, med flere berømte gjester som Charlie Chaplin, Winston Churchill og Audrey Hepburn, som har besøkt hotellet. Hotellet har også vært stedet for flere berømte film- og fotoshoots.

Hotel Savoy har hele 286 rom og suiter, alle elegant innredet med antikviteter og tekstiler av høy kvalitet. Mange av rommene har også utsikt over The Thames. Hotellet har også et spa, treningsstudio, restaurant og bar.

Dette koster det å overnatte på Hotell Savoy

En overnatting på Hotel Savoy i juni med to voksne vil koste rundt 45000 kroner for en Deluxe suite med frokost, men du kan få rimeligere rom også hvis du ønsker det. Husk likevel at dette er et av Londons flotteste hotell og det er en grunn for at det koster litt å overnatte her.

Eksklusive opplevelser på Savoy

Hotell Savoy har en fantastisk restaurant, Kaspar’s Seafood Bar and Grill, som er kjent for sine luksuriøse omgivelser og sine ferske sjømatretter. Her er du garantert en kulinarisk opplevelse.

Hotellets bar, American Bar, er også kjent for sin unike atmosfære og for å være et av de mest kjente stedene for cocktaileventyr i London. Hit kommer det både tilreisende og London beboere for å nye en fantastisk cocktail i et av Londons mest ikoniske lokaler.

Kurs-og konferanse

Hotell Savoy er også et populært valg for arrangementer og møter, med flere konferanse- og møterom tilgjengelig for leie. Alt i alt er Hotel Savoy en av de mest kjente og prestisjetunge hotellene i London, og gir sine gjester en unik opplevelse av luksus og historie.

Her kan du lese mer om Hotel Savoy og bestille rom.

Flere luksuriøse hotell i London

Det er ikke uten grunn at London har så mange luksuriøse hotell å velge mellom. Hit reiser både kjendiser og ferierende for innholdsrike dager i storbyen. London har en mengde med opplevelser å by på med alt fra shopping til Musicals og besøk på ulike attraksjoner.

Selv om Savoy er et fantastisk hotell finnes det flere flotte hotell å velge mellom i London og vi har tatt en kikk på noen av dem.

The Ritz London

The Ritz Hotel er fantastisk fem-stjernes luksushotell som ligger i hjertet av London, nær Hyde Park og Buckingham Palace. Det har en berømt restaurant, en spa og treningssenter, samt svært elegante rom og suiter.

Restauranten er kronet i Michelinguiden og har utsikt ut over den vakre hagen. Her tilberedes de lekreste retter av de beste råvarene og du kommer til å få en uforglemmelig opplevelse.

The Mandarin Oriental

The Mandarin Hotel ligger nær Hyde Park og det ikoniske kjøpesenteret Harrods. Her finner du  både et spa, treningssenter og hele to Michelin-stjerne restauranter, samt luksuriøse rom og suiter.

Velværesenteret har ikke mindre enn 13 behandlingsrom og et toppmoderne treningssenter.  Her finner du også et svømmebasseng på 17 meter hvor du kan slappe av etter en lang dag.

The Dorchester

The Dorchester Hotel er et vakkert hotell i boutiquestil som ligger i Mayfair, nær Hyde Park og Oxford Street. Det har en spa, treningssenter og tre av Londons beste restauranter, samt svært komfortable rom og suiter.

Lysekronen på hotellet er laget av intet mindre enn ekte perler fra Sør- Stillehavet og er virkelig et helt fantastisk syn.

Rommen ved Dorchester er overdådige og en av restaurantene er med i den ettertraktede Michelinguiden.

The Soho Hotel

The Soho Hotel ligger i Soho, nær Oxford Street og The West End. Det har en spa, treningssenter og en berømt restaurant, samt moderne og stilfulle rom og suiter. Hotellet ligger i gangavstand fra flere av de ettertraktede områdene i London. Rett ved hotellet finner du også flere av Londons beste restauranter og utesteder.

Her finner du flere overnattingsmuligheter i London.

Gled deg til et opphold i London og hvis du lurer på hva du bør oppleve mens du er i en av Europas mest populære storbyer bør du ta en kikk her.

Fly til London? Her finner du de beste flyprisene.

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...