Reise til Hawaii? Her bør du bo

Har du drømt om å reise til Hawaii? Da bør du ta en kikk på dette hotellet. Et fantastisk og luksuriøst hotell plassert et steinkast unna den kjente Waikiki Beach og den vakre Ala Moana Beach. Waikiki er et distrikt i Honolulu og er verdenskjent for sine fantastiske strender og surfemuligheter. Her ligger hotellene tett i tett hvor de fleste ligger tett opp til stranden eller kun en kort spasertur unna. Waikiki er kjent som en eksklusiv ferieplass med fantastiske shoppingmuligheter i handlegaten Kalakana Avenue. Her finner du kjente butikker og merker, underholdning, aktiviteter og resorts beliggende side om side.

Prince Waikiki er et naturlig valg når du velger å ta turen til Hawaii. Her vil du oppleve service i verdensklasse samt et kjøkken du kommer til å ønske deg tilbake til. Rommene og suitene har panorama utsikt og balkonger hvor du kan nyte solnedgangen på sitt aller beste.

Prince Waikiki Hotell

Hawaii 4

Prince Waikiki er et av Hawaiis flotteste hoteller og ble kåret til «Travelers Chioce» i 2021. Hotellet har en unik plassering med fantastisk sjøutsikt og ligger kun et kort spasertur fra stranden.

Her kan du bestille hotellrom rett ved bassenget eller du kan han suite med unik panorama utsikt over havet. Suitene har vinduer fra gulv til tak som sørger for den aller beste opplevelsen.

Hotellet kan skilte med to bassenger hvor det ene er et vakkert evighetsbasseng. Her kan du se solnedgangen, leie din egen lille «bungalow» eller bare nyte utsikten fra det nydelige bassenget.

Hawaii 11

Ved Prince Waikiki bor du eksklusivt og luksuriøst og du kommer aldri til å mangle noe. Rommene er romslige og sofistikert innredet med en utsikt som er ubeskrivelig vakker.

Hawaii 1

Hotellet har to flotte basseng og dette bassenget er tilgjengelig for både store og små. Bassenget er saltvannsbasseng og er forfriskende og deilig. Her kan du nyte en prisbelønnet cocktail og virkelig kjenne på at du har ferie.

Hawaii 3

Lounge området er så luksuriøst at det vil ta pusten fra deg. Her kan du virkelig sørge for lave skuldre i verdens vakreste omgivelser. Husk at dette området er for voksne fra 16 år og oppover.

Hawaii 5

Evighetsbassenget vil gi deg den nydeligste utsikten du kan tenke deg. Her går hav og basseng i ett og alt du trenger å gjøre er å nyte det.

Hawaii 8

Her kan du leie deg din egen cabana for dagen og få servert de deiligste retter. Slapp av og trekk deg tilbake når du måtte ønske det.

Hawaii 6

Her kan du se solnedgangen fra bassenområdet sammen med noen du er glad i og du kommer garantert til å få en helt unik opplevelse.

Hawaii 12

Prince Waikiki har flere restauranter hvor 100 Sails Restaurant & bar er Prince Waikikis signatur restaurant og ligger rett ved den vakre Waikiki Beach. Her vil du få servert unike og innovative retter du sjelden har sett maken til. Du kan også avslutte kvelden i den elegante og stilfulle baren hvor du kan sitte på første rad og se den så mye omtalte solnedgangen.

Hawaii 9

Hotellet er også kjent for å ha en av Hawaiis beste golfbaner hvor du kan glede deg over en utfordrende og artig bane.

Her kan du se nærmere på dette hotellet og bestille det rommet du ønsker. 

Kun en halv times kjøretur fra Waikiki kan du oppleve ikoniske steder som Pearl Harbor og Ala Moana Center som er et av verdens største kjøpesentre. En reise til Hawaii vil definitivt skape minner som du kommer til å ta med deg i lang tid.

Vil du se mer av hva du kan oppleve på Hawaii? Her finner du en mengde med spennende opplevelser for både deg og familien.

 God tur!

Her finner du de beste prisene på overnatting i Hawaii.

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...