Reise til Nice? Da bør du bo på dette eksklusive hotellet

Nice er uten tvil en av de flotteste byene på den franske rivieraen. Her kan du oppleve luksus og shopping som er helt unikt. Nice er en av de mest populære byene i Frankrike og det er ikke uten grunn. Her kan du oppleve alt fra deilig strandliv til gastronomiske opplevelser du sent vil glemme. Når du først tar turen til Nice bør du sørge for å bo på et av de flotte hotellene og vi har funnet det som alle elsker å bo på.

Du kan reise til Nice både for en langhelg eller for en lengre ferie og den beste perioden å besøke denne fantastiske byen er på våren og på høsten. Gjennom sommeren kan det bli ekstra varmt og folksomt og du kan få mer ut av ferien din ved å reise i skuldersesongene.

Hotel Negresco

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hotel Le Negresco (@negrescohotel)

Dette er et av de mest fantastiske hotellene i Nice og er svært populært blant de som vil oppleve denne eksklusive byen. Hotellet ble bygget tidlig på 1900-tallet og har formidabel utsikt over den nydelige stranden og den kjente Promenade des Anglais. Hotellet er pakket med historie og du finner inspirasjon av stiler helt tilbake fra Ludvig XIII sin tid.

Nydelige og eksklusive rom

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hotel Le Negresco (@negrescohotel)

Alle rommene ved hotellet er vakre og innbydende og kan by på ulikt design med unike detaljer og kunstverk. Her får du romslige og eksklusive rom med en ubeskrivelig utsikt og du kommer til å føle deg som en kongelig uansett hvilket rom du får utdelt ved ankomst.

Gjør gjerne litt ekstra stas på deg selv og unn deg en flaske med bobler mens du nyter tilværelsen i en av verdens mest eksklusive byer.

Her kan du se nærmere på dette flotte hotellet i Nice.

Restaurant med stjerne i Michelin-guiden

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hotel Le Negresco (@negrescohotel)

Hotellet har en utmerket restaurant som kan skilte med én stjerne i Michelin-guiden, samt en frokostbuffet du sent vil glemme. Her kan du starte dagen med en kontinental frokost og avslutte dagen med et gourmet måltid, bedre blir det ikke.

Perfekt beliggenhet

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hotel Le Negresco (@negrescohotel)

Hotel Negresco ligger ett minutt fra stranden og kan i tillegg by på tilgang til et privat strandområdet. Her kan du delta i ulike vannsportaktiviteter, eller bare slappe av i fantastiske omgivelser. Vil du strekke litt på bena er det godt å vite at den vakre og unike gamlebyen ligger en kort spasertur unna og er virkelig verdt et besøk.

Gifte deg?

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Hotel Le Negresco (@negrescohotel)

Dette hotellet egner seg også godt hvis du skal gifte deg og vil ha en opplevelse litt utenom det vanlige. Her er det ikke den ting de ikke kan ordne for deg og for en så stor dag er det vell verdt å legge litt ekstra i opplevelsen, den vil garantert bli uforglemmelig.

Vil du se nærmere på dette hotellet og bestille rom bør du ta en kikk her.

Flyplassen, Nice Côte d’Azur, ligger kun 5 km fra hotellet og hvis du virkelig vil starte ferien med lave skuldre så kan du benytte deg av hotellets private limousintransport.

For å komme til Nice kan du ta rutefly og her finner du de beste prisene på flyreise.

God tur og gled deg til å nyte lange late dager ved dette fantastiske hotellet.

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...