Her finner du de 3 beste hotellene i Paris

Paris er en vakker by å besøke og byr på alt fra et hektisk uteliv, flotte restauranter og koselige fortauskaféer. I Paris finner du alt innen siste mote og mange unike attraksjoner som du bør få med deg. Det er mange grunner til at Paris er en av verdens mest besøkte storbyer og flere velger å reise tilbake igjen og igjen. Paris passer perfekt som reisemål for en langhelg, både med vennegjengen eller med kjæresten.

Kjærlighetsbyen har en mengde med flotte hotell å velge mellom og vi har tatt en kikk på tre av de flotteste og mest populære hotellene i Paris. Gled deg til noen herlige opplevelser i byen som aldri sover.

Her finner du de beste prisene på overnatting i Paris.

Le Bristol

Le Bristol Paris er et fem-stjerners luksushotell som ligger midt i hjertet av byen. Hotellet har en lang historie som strekker seg helt tilbake til 1700-tallet med en tradisjon for å tilby førsteklasses service og komfort.

Hotellet har to gastronomiske restauranter. Den berømte restauranten Epicure som har hele tre Michelin-stjerner og Epiqure som har én stjerne. Restauranten tilbyr en matreise av en annen verden fra det franske kjøkkenet som du sent vil glemme.

Le Bristol Paris har 190 rom og suiter hvor alle er innredet i en elegant, klassisk og unik stil. Rommene er møblert i en kongelig stil og du kommer til å elske hvert minutt du tilbringer her.

Hotellet har også et prisvinnende spa med et bredt utvalg av behandlinger, et innendørsbasseng og et treningsstudio.

Le Bristol Paris er kjent for sin fantastiske hage på hele 1200 kvadrat, og regnes som en av de største private hagene i Paris. Hagen er et fredelig tilfluktssted midt i byen og har en rekke planter, blomster og trær, samt en grillrestaurant og en bar.

Paris er kjent som en av verdens mest romantiske og kulturelle byer og har en rekke turistattraksjoner å by på. Ta en kikk på Eiffeltårnet, Notre-Dame-katedralen, Louvre-museet og Champs-Élysées. Le Bristol ligger i nærheten av mange av disse attraksjonene, og tilbyr en perfekt base for å utforske byen.

Le Bristol Paris er et av de mest prestisjefylte hotellene i Paris og har vunnet en rekke priser og utmerkelser. Hotellet har blitt kåret til det beste hotellet i Paris ved flere anledninger.

Vil du se nærmere på hotellet? Ta en kikk her. 

Hôtel de Crillon

Hôtel de Crillon er et luksushotell som ligger på Place de la Concorde i Paris i sentrum av Paris. Dette historiske hotellet så dagens lys allerede på 1700-tallet og blir ansett som et av de mest eksklusive hotellene i verden.

Hôtel de Crillon har 124 rom og suiter som alle er innredet i en elegant og klassisk stil. Badene har marmor og rommene kan skilte med fantastisk sengetøy fra italienske Rivolta Carmignani. Rommene er moderne og eksklusive og innehar alt du har behov for og mer til. Noen av rommene har balkong med en fantastisk utsikt over Place de la Concorde og Eiffeltårnet.

De Crillon har flere restauranter og barer hvor du kan nyte fantastiske måltider. L’Ecrin, som har en Michelin-stjerne og Les Ambassadeurs som serverer frokost og lunsj i en storslått setting med utsikt over hotellets hage.

Hotellet har også en egen luksuriøs spa avdeling som tilbyr en mengde med deilige behandlinger. Her finner du også et innendørsbasseng og et treningsstudio.

Hôtel de Crillon er en del av Rosewood Hotels & Resorts og har gjennomgått en omfattende renovering. Hotellet gjenåpnet i 2017 etter flere års nedstengning. Renovasjonen tok sikte på å bevare hotellets historiske sjarm og eleganse, samtidig som det ble vesentlig oppdatert og modernisert.

Hotellet har vunnet flere priser og utmerkelser og ligger plassert med kort avstand til flere av de populære attraksjonene i Paris.

Vil du se nærmere på dette hotellet så ta en kikk her. 

The Peninsula Paris

The Peninsula Paris er et luksushotell som ligger i hjertet av Paris. Hotellet har en lang historie som går tilbake til 1908, og har gjennom årene blitt ansett som et av de mest eksklusive hotellene i verden.

Hotellet har flere restauranter og barer, inkludert L’Oiseau Blanc, som ligger på toppen av hotellet med en fantastisk utsikt over byen. Her finner du også en egen spa avdeling med alt du kan ønske deg av behandlinger. Her finner du også et innendørsbasseng og et treningsstudio.

The Peninsula har 200 rom og suiter som alle er innredet i en elegant og sofistikert stil. Rommene er utstyrt med moderne fasiliteter som klimaanlegg, flatskjerm-TV og gratis Wi-Fi. Noen av rommene har også en fantastisk utsikt over Eiffeltårnet. Badet er eksklusivt innredet med både dusj og badekar i naturstein.

Hotellet har flere restauranter og barer, inkludert L’Oiseau Blanc som ligger på toppen av hotellet med en fantastisk utsikt over byen. The Peninsula Paris har en praktisk beliggenhet med gangavstand til det meste av byens attraksjoner.

Hotellet tilbyr også limousintjenester og kan hjelpe gjestene med å organisere guidede turer og billetter til kulturelle arrangementer og attraksjoner i byen.

The Peninsula Paris er kjent for sin eksepsjonelle service og fasiliteter. Hotellet har også  vunnet en rekke priser og utmerkelser.

Her kan du se nærmere på flere overnattingstilbud i Paris.

Gled deg til en ferie i Paris, du kommer garantert til å reise tilbake igjen.

God tur!

 

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...