Hit reiser du på romantisk Weekend tur

I blant bør man sørge for å ta et avbrekk i hverdagen og reise på en romantisk weekend tur for å friske litt opp i kjærlighetslivet. Det er mange flotte destinasjoner i Europa som passer perfekt for en romantisk weekend, og vi har tatt en kikk på noen av de stedene du bør vurdere. Når du skal planlegge en weekend tur bør du sørge for at flyreisen ikke er for lang. I tillegg lønner deg seg å sørge for at dere får to hele dager i byen dere velger å oppleve.

Reiser dere litt utenom sesong kan du få gode priser på både flyreise og overnatting. Bestill hotell på nett så kan du selv enkelt bestemme både beliggenhet og type rom. Sørg gjerne for å bestille et hotell som ligger sentralt plassert i nærheten av det du vil oppleve, det vil gjøre alt enklere for dere.

Paris, Frankrike

Paris er en populær destinasjon for en romantisk helgetur. Her kan du ta en spasertur langs Seinen, besøk Eiffeltårnet, shoppe det siste innen mote og nyte franske delikatesser på en koselig kafé eller en restaurant.

Paris er en vakker by og det er ikke uten grunn at den blir ansett som romantikkens by. Denne byen er det perfekte reisemålet hvis du vil ha et avbrekk fra hverdagen og kose deg sammen med din kjære. Paris er pakket med opplevelser og fantastiske hotell og du kommer garantert til å elske hvert minutt du tilbringer her.

Trenger du overnatting i Paris? Da bør du ta en kikk her.

Praha, Tsjekkia

Praha er en vakker by med mange historiske severdigheter og romantiske gater. Du bør sørge for å utforske den gamle byen, besøk Karlsbroen og selvfølgelig nyte en deilig tsjekkisk øl på en av de mange lokale pubene. Flere puber har egen øl produksjon og mange av dem arrangerer både omvisning og ølsmaking.

En rusletur rundt i Praha er et must når du besøker byen. Her finner du fantastisk arkitektur og små detaljer overalt hvor du går. Du kan også leie sykkeltransport hvis du ønsker det. Er du glad i shopping kan du glede deg over at det finnes en mengde med unike butikker som selger alt fra suvenirer til mote til gode priser.

Her finner du de beste overnattingsmulighetene i Praha.

Firenze, Italia

Firenze er en av de mest romantiske byene i Italia, med vakre piazzaer, pittoreske brosteinsbelagte gater og fantastisk mat. Besøk Duomo, Galleria degli Uffizi og nyt en italiensk gelato.

I Firenze ligger noen av de mest imponerende bygningene i verden, i tillegg til Duomo, som er en av de største katedralene i Europa. Firenze er også kjent for sine mange fantastiske restauranter som serverer autentiske toskanske retter og de mange vinbarene. Her får du garantert noen koselige dager.

Her finner du de beste overnattingsmulighetene i Firenze.

Edinburgh

Edinburgh slott

Er du en av dem som liker mystikk og historie da bør du ta turen til denne fantastiske byen i Skottland. Hit reiser en mengde med turister hvert eneste år og du kommer til å forstå hvorfor.

Edinburgh er en vakker og romantisk by med sin middelalderske arkitektur, fantastiske utsikt og sjarmerende puber. Besøk Edinburgh Castle, gå en tur langs Royal Mile og delta på en ekte whisky smaking.

Her finner du de beste overnattingsmulighetene i Edinburgh.

Barcelona, Spania

Barcelona er en by full av liv og farger med en unik arkitektur og spennende kultur. Besøk Park Güell, La Sagrada Familia og nyt noen av de beste tapasene i byen på en av de mange restaurantene.

Barcelona er en av mest populære spanske byene og her får du aldri et kjedelig øyeblikk. Her kan du både pleie kjærligheten, gå på shopping og oppleve det fantastiske utelivet. Et perfekt reisemål for dere som setter pris på at det skjer litt i vakre omgivelser.

Her finner du de beste overnattingsmulighetene i Barcelona.

Å reise på en romantisk weekend tur med en du er glad i vil garantert piffe opp kjærlighetslivet og ta deg vekk fra hverdagen et lite øyeblikk.

God tur!

Her finner du de beste prisene på flyreise.

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...