Her finner du de 5 beste hotellene i Oslo

Oslo er en pulserende by som tiltrekker seg besøkende fra hele verden- hele året. Byen er fylt med unike butikker, vakre parker og imponerende arkitektur. Her kan du gå på teater, oppleve det sydende utelivet eller spise på en av de mange eksklusive restaurantene. Med et besøk i Oslo trenger du et sted hvor du kan hvile både hodet og bena etter lange og innholdsrike dager, og vi har funnet fem av de beste hotellene i Norges hovedstad.

Enten du reiser på shoppingtur med jentene eller skal på tur med kjæresten har Oslo garantert et hotell for deg. Her finner du de fem beste hotellene i Oslo som gir deg den perfekte kombinasjonen av luksus, bekvemmelighet og gjestfrihet.

Oslos fem beste hotell

Som Norges hovedstad har Oslo en mengde med hoteller å velge mellom. Enten du reiser på budsjett eller ønsker det lille ekstra kan du være helt sikker på at det finnes et hotell for deg. Bestiller du hotell på nett kan du også være heldig å få gode priser på de aller beste hotell alternativene.

The Thief

Dette fem-stjerners luksushotellet ligger på Tjuvholmen, en av Oslos mest trendy bydeler, fem minutter fra Aker Brygge. Hotellet har moderne og stilige rom, en fantastisk takterrasse med utsikt over fjorden og en imponerende samling av samtidskunst.

Med en flott beliggenhet, en flott restaurant og førsteklasses fasiliteter, er The Thief det ultimate valget for en luksuriøs overnatting når du besøker Oslo. Med et opphold her får du også gratis inngang til det kjente Astrup Fearnely museet.

Her kan du se nærmere på The Thief og bestille rom.

Grand Hotel

Grand Hotel har vært en institusjon i Oslo helt fra 1874 og har huset mange kjendiser og verdensledere i årenes løp. Hotellet er kjent for sin elegante stil og klassiske sjarm. Med sin sentrale beliggenhet langs Karl Johans gate er det et flott utgangspunkt for å utforske byen.

Rommene er romslige og komfortable, og hotellet har flere restauranter, inkludert den berømte Grand Café, samt en flott takterasse med baren The Eight som har panoramautsikt over byen.

Her kan du se nærmere på Grand Hotel og bestille rom.

Hotel Bristol

Hotell Bristol er et ærverdig 5-stjerners hotell med gangavstand til Oslos Sentralbanestasjon og Karl Johans gate. Hotellet er viden kjent i både inn-og utland og har vært et populært samlingssted i en årrekke. Bibliotekbaren er, og har vært, et populært samlingspunkt for alt fra politikere til musikere og skuespillere helt tilbake til 1920-tallet.

Restauranten har en deilig engelsk pub atmosfære som serverer tradisjonelle norske retter hver dag. Hotellet har også et treningsrom for deg som liker å holde deg i form på reise.

Her kan du se nærmere på Hotel Bristol og bestille rom.

Sommerro

Sommerro er et nytt fem-stjerners hotell som er beliggende i det ærverdige post bygget på Solli Plass. Bygget er renovert etter alle kunstens regler og bringer med seg et sus av forgagne tider og du får en følelse av å være en del av The Great Gatsby.

Hotellet har vakre rom, et spa med basseng og en restaurant som serverer britisk, japansk og spanske retter. Restauranten serverer også både veganske og vegetariske retter.

Her kan du se nærmere på Hotel Sommero og bestille rom.

Hotel Continental

Dette luksuriøse hotellet har en sentral beliggenhet i hjertet av Oslo kun fem minutter fra Slottet. Hotel Continental er kjent for sin eleganse og historie, og har vært vertskap for nobelprisvinnere og kjente kunstnere.

Hotel Continental tilbyr rom og suiter av høy kvalitet, samt flere eksklusive restauranter inkludert Theatercaféen som har vært Oslos mest populære restaurant i over 100 år, samt restaurant Eik Annen Etage.

Her kan du se nærmere på Hotel Continental.

Oslo har også hotell alternativer som er både budsjettvennlig og koselige. Her finner du hele utvalget av hotell i Oslo som ligger både i sentrum og litt på utsiden.

Vil du overnatte ved et av Oslos mest historiske hotell? Da bør du ta en kikk her.

Lykke til og god tur!

Relaterte artikler

Dette koster det å bo på verdens 10 dyreste hoteller

Når luksus møter ekstravaganse, finner man noen av verdens mest eksklusive hoteller. Disse hotellene tilbyr ikke bare overnatting, men en opplevelse av ypperste klasse....

Her finner du en alfabetisk oversikt over alle verdens land med hovedsteder

Per 2024 er det 195 land i verden. Dette tallet inkluderer 193 medlemsland i De forente nasjoner (FN) og 2 observatørstater: Vatikanstaten og Palestina Hvor...

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...