Her finner du de flotteste hotellene i Trondheim

Trondheim er en by som har satt sitt preg på norsk historie og kultur i århundrer. Byen ligger i hjertet av Trøndelag er den tredje største byen i Norge. Beliggende langs bredden av den majestetiske Trondheimsfjorden, byr Trondheim på en fascinerende blanding av historisk sjarm, vakker natur og moderne bekvemmeligheter. Trondheim, tidligere kjent som Nidaros, har en utrolig rik historie. Byen var Norges hovedstad i vikingtiden og middelalderen og er mest kjent for den praktfulle Nidarosdomen, en av de mest betydningsfulle kirkene i Norge.

Nidarosdomen er også gravstedet til Olav den Hellige og er virkelig verdt å se når turen går til denne historiske og flotte byen. Det er ikke uten grunn at den gjør mektig inntrykk på tilreisende fra hele verden.

I tillegg til Nidarosdomen, kan du utforske flere andre historiske perler i Trondheim som blant annet Erkebispegården, som er en av de eldste bygningene i byen, og Munkholmen, en øy med en lang og variert historie som går tilbake til vikingtiden.

Overnatting i Trondheim

I Trondheim ligger også et av Norges mest eksklusive hotell, nemlig Britannia. Hotellet huser en lang historie og fremstår som en åpenbaring for alle besøkende. Trondheim har også flere andre unike hotell og vi har tatt en kikk på de beste alternativene.

Britannia Hotel

Britannia Hotel er et av Trondheims mest ikoniske hoteller. Dette overdådige hotellet tilbyr en blanding av gammel sjarm og moderne luksus. Med utsøkte rom, førsteklasses restauranter, et spa av verdensklasse og en sentral beliggenhet i byen, gir Britannia Hotel en uforglemmelig opplevelse.

Her kan du se nærmere på Britannia Hotell og bestille rom.

Scandic Nidelven

Scandic Nidelven ligger vakkert til ved bredden av Nidelven og tilbyr fantastisk utsikt over byen. Dette miljøvennlige hotellet har stilfulle rom, gourmetrestauranter og en avslappende atmosfære. Her kan du nyte hotellfrokosten med utsikt over elven, en perfekt start på dagen.

Her kan du se nærmere på Scandic Hotell og bestille rom.

Radisson Blu Royal Garden Hotel

Med sin sentrale beliggenhet og nydelige rom, tilbyr Radisson Blu Royal Garden Hotel den perfekte kombinasjonen av komfort og bekvemmelighet. Hotellet har også en takterrasse men en bar som gir en fantastisk utsikt over byen og fjorden.

Her kan du se nærmere på Radisson Garden Hotell og bestille rom.

Thon Hotel Nidaros

Thon Hotel Nidaros er et moderne hotell i en historisk bygning. Hotellet kan skilte med en fantastisk beliggenhet i sentrum av Trondheim. Her kan du utforske byen til fots og deretter komme tilbake til komfortable rom og førsteklasses fasiliteter, inkludert en restaurant som serverer de deiligste retter.

Her kan du se nærmere på Thon Hotell Nidaros og bestille rom.

Quality Hotel Augustin

Quality Hotel Augustin ligger i en sjarmerende bygning som har tatt i mot reisende fra inn-og utland i over 100 år. Dette historiske hotellet har en avslappet atmosfære og en flott beliggenhet i nærheten av Trondheims mest populære attraksjoner.

Her kan du se nærmere på Quality Hotel Augustin og bestille rom.

Scandic Bakklandet

Dette boutiquehotellet ligger i den sjarmerende bydelen Bakklandet og gir deg muligheten til å oppleve Trondheims unike sjarm. Med sitt koselige interiør, førsteklasses restaurant og gangavstand til Nidarosdomen, er Scandic Bakklandet et flott valg for deg som skal tilbringe noen dager i denne flotte byen.

Her kan du se nærmere på Scandic Bakkelandet og bestille rom.

Disse hotellene vil gi deg en eksklusiv og behagelig base mens du utforsker Trondheim. Uansett hvilket hotell du velger, kan du forvente luksuriøs overnatting og hjelpsom service som vil gjøre oppholdet ditt ekstra minneverdig.

Ut å fly? Her finner du de beste prisene på flyreise.

God tur og lykke til!

Relaterte artikler

Her finner du de beste opplevelsene i Wien

Wien er hovedstaden i Østerrike og har en mengde med attraksjoner å by på. Byen er full av kultur og unik arkitektur, samt flotte...

Her finner du de flotteste hotellene i Moss

Moss, en kjent kystby i Østfold som ligger kun 6 mil fra Oslo har blitt mer og mer populær med årene. Denne byen er...

Beste barnevennlige hotell på Gran Canaria

Gran Canaria, en av Kanariøyene, er en fantastisk destinasjon for familieferier med sitt herlige klima, vakre strender og et utvalg av aktiviteter som passer...