Unn deg en unik overnatting i en eksklusiv jumbojet på Arlanda Flyplass

Rett ved Arlanda flyplass i Stockholm finner du dette unike hotellet. I en jumbojet Boeing 747 kan du tilbringe natten i helt annerledes omgivelser. Jumbojeten er bygget om og tar i mot gjester for en helt spesiell opplevelse. For å komme til hotellet blir det tilbudt flyplasstransport med buss, kostnadsfritt. Dette unike overnattingstilbudet tilbyr en av verdens mest eksklusive opplevelser hvor du garantert kommer til å sove som et barn.

Jumbo Stay ligger rett på Arlanda flyplass og er ferdig med sine flydager, men har fortsatt mange gode år igjen på bakken som en unik opplevelse når søvnen trenger på. Her kan du sove behagelig i gode senger mens du ser ut av fly-vinduene.

Her kan du se nærmere på dette spesielle jumbojet hotellet. 

Velg mellom ulike rom og suiter

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jumbo Stay Arlanda (@jumbostay)

Her serveres også frokost fra tidlig morgen hele uken så du kommer aldri til å måtte starte dagen sulten. Du kan velge mellom alt fra enkle rom med to til fire senger, doble standard rom til fantastiske suiter med eget toalett og bad. Suitene er delt inn i flere ulike suiter med Double Bed Ensuite Black Box, Double Bed Ensuite Cockpit, Single Bed Ensuite.

Sov i en cockpit

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jumbo Stay Arlanda (@jumbostay)

Cockpit og bakerste delen av flyet er bygget om til eksklusive suiter. Suiten i cockpit kan skilte med en helt fantastisk utsikt og har du alltid ønsket å oppleve det hellige rommet i fronten av en jumbojet så har du muligheten her.

Denne suiten har to senger med en flatskjerm TV, trådløst nett og et privat bad med dusj. Både frokost, sengetøy og rengjøring er inkludert i prisen.

Double Bed Ensuite Black Box er en romslig suite med god plass, perfekt for to, og som ligger helt bakerst i flyet. Rommet er utstyrt med flatskjerm, trådløst internett og privat toalett og bad. Med i prisen følger det med frokost, sengetøy, håndkle og rengjøring og du kommer til å få en helt spektakulær opplevelse.

Her kan du bestille rom ved Jumbo Stay.

Enkeltrom med vindusplass

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jumbo Stay Arlanda (@jumbostay)

Single Bed Ensuite passer perfekt for en travel reisende. Rommet har en 90 cm seng, privat bad, flatskjerm TV og trådløst internett. Frokost, sengetøy, håndkle og rengjøring er inkludert i prisen.

Jumbojet med egen kafé

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jumbo Stay Arlanda (@jumbostay)

Har du lyst til å oppleve denne fantastiske ombygde jumbojeten så kan du besøke den selv om du ikke skal overnatte. Flyet inneholder en café hvor du kan kjøpe frokost, kaffe, kaker, is, sandwich og varme måltider.

Ta en spaser-runde på en ekte fly-vinge

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Jumbo Stay Arlanda (@jumbostay)

For å oppleve den beste utsikten kan du faktisk ta turen ut på flyets vinge hvor du kan se fly taxi ut for å fly til neste mål. Hit kan alle komme å få opplevelsen av å spasere på en vaskekte jumbojet vinge. Ta med familien og oppleve dette sammen, alle kommer garantert til å bli begeistret.

Her finner du ledig rom og pris ved Jumbo Stay.

Vil du ha en liten omvising på dette hotellet så bør du ta en kikk her.

En overnatting trenger ikke alltid å bety at du må bestille rom på tradisjonelle hotell. Verden er full av unike overnattingsplasser og vil du sove i toppen av en kran i Amsterdam bør du ta en kikk på hotellet som ligger strategisk plassert på bryggen.

Her finner du de beste prisene på flyreise til Arlanda. 

God tur til en helt spesiell overnatting.

Relaterte artikler

Hotell Marmaris Tyrkia

Marmaris er en populær ferieby og turistdestinasjon som ligger langs den vakre kysten av Egeerhavet i det sørvestlige Tyrkia. Byen er kjent for sine...

Hotell Santorini Hellas

Santorini er en av de mest ikoniske øyene i Hellas og er kjent for sine blendende hvite bygninger, blå kupler, spektakulære solnedganger og fantastiske...

Hotell Ayia Napa

Ayia Napa, en populær feriedestinasjon på Kypros, er kjent for sine vakre strender, livlige natteliv og en rekke utendørsaktiviteter. Byen har også flere attraksjoner...